Eladó, telek, Piliscsaba

11.000.000 Ft
  • 839 m²
ID szám
MSZ-941184
Hirdetés típusa
Eladó
Telekméret
839 m²
Közművek
Új parcellázású
Igen
Leírás
Leírás
Örökpanorámás telek a Somlyóvölgyi lakóparkban.
Per és tehermentes.

A telek
A Somlyóvölgyi lakópark legszélén található , domboldalban , közvetlenül az erdő mellett , 180 fokos egyedülálló panorámával a Pilis csúcsaira.

Területe: 839 négyzetméter
Építési övezeti besorolása: LKE-4
Beépíthetőség: 25%
Építési magasság maximuma: 6 méter
Zöldterületi mutató: 60%
Jelenlegi fedettsége: alacsony erdő

Pilisjászfalu
Pest-megyében , Budapest határától 19 km-re északnyugatra , a 10-es út mellett , a Pilis előterében fekszik. Lakossága hozzávetőlegesen 1700 fő. Nemrég korszerűsített óvodát , iskolát és orvosi rendelőt is találunk a településen.

A lakópark
A Kis-Somlyó és a Nagy-Somlyó között , a tájvédelmi körzet ölelésében található a közel 20 hektáros völgy. Az utóbbi néhány évben indultak el az építkezések. Eddig közel 30 ház épült fel a területen. Az utak és a közművek kiépítése jelenleg is intenzíven folyik (villany , víz-csatorna , gáz). Várhatóan a 2020-as évben éri el a telkünket. Hamarosan kialakításra kerül a lakpark központjában a pihenőparkkal körülvett tó.

Természet
A tájvédelmi körzet szomszédsága biztosítja a csöndet , a jó levegőt, a madárdalt és a munka utáni rekreációt.

Panoráma
A lakópark néhány legjobb fekvésű telkének egyike a miénk. Egy rövid zsákutca végén található ez az utolsó építési telek , így fölötte már az erdő kezdődik. És a majdani ház minden egyes pontjáról a hegyek fölé tornyosuló Pilis-hegységet lehet majd csodálni. Alattunk a völgyben a lakópark központi része látható majd , a tó a pihenő parkkal. Aztán mögötte , mellette és fölötte az erdő , és annak minden csodája.

A közelben
A pilisi túraútvonalak az utca végéből indulnak. Innen kirándulhatunk a közeli Pilis-tetőre és Dobogókőre is. Esztergom és Szlovákia mindössze 20 km , autóval 22 perc.

Bevásárlóközpontok: Piliscsaba: Aldi , Solymár: Auchan , Esztergom: Tesco , Lidl , Aldi , Praktiker , Jysk , Euronics , Humanic , Müller , Takko , Szlovákia-Párkány (Stúrovo): Billa , Lidl , Coop , Deichmann.

Biztonság
Az elmúlt évek bűnügyi statisztikái szerint Pilisjászfalu az ország legbiztonságosabb településeinek egyike.

Közlekedés
Autóval: Budapest határa a 10-es úton 19 km (kb. 27 perc) , Zsámbék fele 43 km (kb. 40 perc). Hamarosan új gyorsforgalmi út épül Esztergomtól az M1-ig , amire Leányvárnál (a lakóvölgy szomszédságában) is lesz felhajtási lehetőség.

Vonattal: A nem régen újjáépített helyi vasúti megállóban (10 perc séta) parkoló valamint kerékpár tároló is van. A teljes vasúti szakasz (Nyugati pu. - Esztergom) felújított , villamosított , korszerű állomásokkal , új és csendes FLIRT szerelvényekkel , ütemes menetrenddel (30 perces követési idő). Menetidő Aquincum megállóig (szentendrei HÉV) 28 perc , Újpest megállóg (3-as Metró) 32 perc.

Amennyiben a következő években építené fel házát , akkor ez az örök panorámás telek kiváló befektetés az Ön részére.

https://www.youtube.com/watch?v=Qt8lI67dP-I
Érdeklődni lehet: 0620/372-64-23. keszteriss@gmail.c
Elhelyezkedés
Megye
Pest
Város, Kerület
Piliscsaba
Utca
Somlyó lakóvölgy
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 42 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.