Eladó, tégla, lakás, Csongrád, Szeged, Szeged Belváros

33.900.000 Ft
  • 381 m²
Hirdetés címsora
Szeged, Belváros közelében
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
lakás
Alapterület
81 m²
Szoba
3
Értékesítő neve
Keleti Ilona
Értékesítő telefonszáma
+36204033318
ID szám
ID828861
További információ
Emelet
3
Lift
Nincs
Építés éve
1988
Építési mód
tégla
Fűtés
Konvektor
Belső állapot
Átlagos
Külső állapot
Belmagasság
3 méter alatt
Szintek száma
1
Kilátás
Utcára
Tájolás
Délnyugat
Leírás
Leírás
LAKÁS TÖBB LEHETŐSÉGGEL, MELYET SAJÁT IGÉNYE SZERINT ALAKÍTHAT! Szeged-Belváros közelében azonnal költözhető 81,4 m2- es (47,7 m2 + 33,7 m2), 3.emeleti erkélyes + tetőtér beépítéses társasházi téglalakás garázzsal eladó.
A lakáshoz 15 m2-es udvari garázs tartozik (egy hrsz-on az ingatlannal) , mely vízzel -, villannyal ellátott. Irányára : + 6,5 M Ft. Az épület 1988-ban épült, 12 lakásos. A tágas közlekedőből nyílnak a helyiségek. A bejárattal szemben a világos szoba utcára nyíló erkéllyel. Balra az étkező, melynek ablaka a társasház csendes belső udvarára néz, valamint a konyha és a kamra. Tovább haladva a fürdőszoba került kialakításra, mellékhelyiség nem szeparált. A szoba parkettával, a konyha, kamra, fürdő, erkély járólappal, a többi helyiség linóleummal burkolt.
Falai festettek, fűtése egyedi gáz. A tetőtérbe lehetőség van a lakásból – belső kétszintes- , ill. külön bejárattal a lépcsőházból is feljutni. Ez a rész kialakításra vár - két külön bejáratú szoba és fürdő - , építési engedéllyel rendelkezik. Kiváló helyen lévő értékálló, barátságos új otthon varázsolható belőle. A rendezett udvaron a garázssor mellett füvesített, fákkal tarkított pihenőkert is található. Az ingatlan a Belváros és Móraváros határán kiváló lokációval, de mégis csendes környezetben helyezkedik el. Könnyen megközelíthető gyalogosan, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A Mars tér számtalan lehetőséget nyújt a távolsági járatokhoz. Kedvelt környék az egyetemek, főiskolák, klinikák közelsége miatt. Az Árkád néhány perc sétára van az ingatlantól. A környék előnye, hogy nagyon közel van a Belváros, iskola, óvoda, élelmiszerbolt, orvosi rendelő. Ajánlom ezt a jó adottságú ingatlant fiatal pároknak, egyetemistáknak, befektetőknek egyaránt. ÉRDEMES MEGTEKINTENI ÉS AJÁNLATOT TENNI RÁ!
HÍVJON bizalommal - akár hétvégén is -.
Érd.: Keleti Ilona , Tel.: +36(20)403-3318
Elhelyezkedés
Megye
Csongrád
Város, Kerület
Szeged
Városrész
Szeged Belváros
Irányítószám
6725
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 103 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.