Eladó, tégla, lakás, Budapest, XI. kerület

69.900.000 Ft
  • 275 m²
Hirdetés címsora
Eladó lakás, Budapest 11. ker.
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
lakás
Alapterület
75 m²
Szoba
2
Értékesítő neve
Szili Béla
Értékesítő telefonszáma
+36309870033
ID szám
ID266747
További információ
Emelet
2
Építés éve
1941
Építési mód
tégla
Fűtés
Cirkó
Belső állapot
Külső állapot
Belmagasság
3 méter felett
Szintek száma
1
Tájolás
Nyugat
Leírás
Leírás
PARKOLÁS PIPA??? Budapest XI. kerületben, a Karolina út elején kínáljuk vételre ezt a szép állapotú, ragyogó napfényes, 75 nm, plusz 3 nm erkélyes lakást egy 10 lakásos társasházban. Kuriózum és nagy kincs a környéken a ház udvarán egy saját tulajdonú, önálló garázs, melynek megvásárlása opcionális, ára 3 millió forint, amit a vételár nem tartalmaz. Lakásnak és irodai célra is ideális jó megközelítésének köszönhetően. Az eredetileg 2 szoba, hallos lakásban a nappalit és a hallt egybenyitották, ezáltal egy előkelő, nagyobb családi összejövetelre, vendégfogadásra is alkalmas tágas, 32 nm-es helyiséget nyertek.
A lakást 13 évvel ezelőtt teljes körűen felújították, ami érintette a víz-, gáz-, elektromos vezetékeket, burkolatokat, a fürdőszobában zuhanyzót építettek be, és a nyílászárókat is felújították.
Megmaradtak az eredeti ajtók, ablakok, amit redőnnyel, és dupla, szigetelt üvegezéssel láttak el, így az utcáról beszűrődő zajt teljesen kizárták.
A bejárati ajtót kicserélték acélbetétes biztonsági ajtóra, és riasztóberendezést építettek be.
A fűtés kombi gázcirkóval, radiátorokkal megoldott minden helyiségben. Tárolásra a lakásban található kamra, és a társasház udvarán egy saját, 3 nm-es helyiség használható. A ház 41-ben épült, elektromos hálózatának felújítását idén fejezték be, a szennyvíz-hálózatot tavaly újították fel, a tetőfelújítás 15 évvel ezelőtt volt. Tervezik a külső-belső homlokzat és lépcsőház felújítását és festését, amit az előtte szükséges javításokkal már elkezdtek. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, orvosi rendelő, gyógyszertár, számos kis, és nagyobb üzlet megtalálható pár percen belül. A tömegközlekedés kiváló, a fonódó villamoshálózat, és buszmegállók is néhány percen belül elérhetők. Kérdés vagy megtekintés esetén, kérem hívjon bizalommal! Referencia szám: LK099403
Elhelyezkedés
Megye
Budapest
Város, Kerület
XI. kerület
Irányítószám
1113
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 61 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.