Eladó, tégla, lakás, Zala, Zalaegerszeg

38.080.636 Ft
  • 246 m²
Hirdetés címsora
Zallure Park - Egyedülálló, pazar loft lakások kiváló lokációval és panorámás zöld környezettel, ha valami igazán különlegeset keres!
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
lakás
Alapterület
46 m²
Szoba
2
Értékesítő neve
Berki Mónika
Értékesítő telefonszáma
+36204619075
ID szám
ID793996
További információ
Emelet
1
Lift
Van
Építés éve
2023
Építési mód
tégla
Fűtés
Hőszivattyú
Belső állapot
Új építésű, azonnal költözhető
Külső állapot
Kiváló
Komfort
Összkomfort
Szintek száma
1
Kilátás
Kertre néző
Tájolás
Délkelet
Leírás
Leírás
Zallure Park - Egyedülálló, pazar loft lakások kiváló lokációval és panorámás zöld környezettel, ha valami igazán különlegeset keres! De mi minden jellemzi Zalaegerszeg megismételhetetlen ingatlanfejlesztési beruházását?
Először is mitől pazar…
A lakások teraszairól olyan körpanoráma tárul elénk a platánfás zöldövezeti környezetre, amely igazán megnyugtató és egyszerre feltöltő hatású, legyen szó egy munkanap utáni borozásról vagy éppen a reggeli kávénk elfogyasztásáról. Egy biztos, ezen a helyen a legjobb elkezdeni és befejezni a napot. A lakópark lesz Zalaegerszeg új városközpontja, találkozási csomópontja. Az épültek földszintjén és környezetében kialakításra kerülnek üzletsorok, ami biztosítani tudja az ott élők számára a tökéletes vásárlói élményt.

Mitől loft?
A loft stílusú lakások óriási belmagassággal rendelkeznek, amitől mindenki, aki belép a lakásba eszméletét veszti az egyedi hangulattól és luxus színvonaltól. Az épület jellege miatt egy páratlan kihívás volt a mai kornak megfelelő stílusban és elvárt minőségben újra álmodni az egykori ruhagyár ikonikus épületét. A tervezők közel négy éves kitartó munkájuk során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a lakások nemcsak esztétikailag, hanem fenntarthatóság és a gyakorlatias használat szempontjából is igazán élhető és praktikus élettereket hozzanak létre. A három épületszárny különböző adottságokkal rendelkezik, amelyet a fejlesztés során megőriztünk, és a lakáskészletet ezekhez az izgalmas részletekhez igazították. Hol is van pontosan?
A meghirdetett ingatlan az A épület első emeletén található meg, 45,98 m2-es, nappali + 1 háló, a 4 méter magas belmagasság és hatalmas terek, nagy üvegfelületekkel és tágas közösségi terekkel. A lakás az épület többi lakásával együtt loft stílusú belsőt kapott, galérián kialakított hálórésszel amerikai konyhás nappalival és étkezővel, külön fürdőszoba került kialakításra benne. Igény esetén az ingatlanok összenyithatóak a szomszédos lakással, így igazán nagy, családi igényeket is kiszolgáló, egyedi életteret hozhatunk létre. Ez nem csak egy lakásvásárlás…
A Zallure Park lakásainak értéknövekedését számtalan tényező garantálja, átgondolt tervezés, modern gépészeti felszereltség, egyedülálló megjelenés, tökéletes belvárosi lokáció és a legkorszerűbb építőipari anyaghasználat jellemzi.
Itt új értelmet nyer a befektetés fogalma! Kiváló lehetőségek rejlenek benne akkor is, ha éppen befektetésként vásárolna, hiszen rövid, közép vagy hosszútávú bérbeadásra, valamint magas kategóriás diáklakásnak is tökéletes választást nyújt. A jelenlegi, vélhetően jó ideig velünk maradó, erős inflációs környezetben értéknövelő befektetés az ingatlanvásárlás. A tudatos, jól megválasztott ingatlanvásárlás hosszútávon még a legbizonytalanabb gazdasági helyzetben is értékálló marad.
Akár az otthonunkat választjuk itt ki, akár a pénzünket fektetnénk be, jól választunk, ráadásul szerencsére a kettőt, nem is kell külön választanunk. És amitől igazán egyedi és megismételhetetlen…
Aki itt lakástulajdonossá válik, nem csak egyszerűen egy ingatlant vásárolt meg, hanem egy életstílust, egy exkluzív életérzést egy olyan kivételes környezetben, ahol megtapasztalhatja azt az egyedi érzést – ami nem más, mint az elit közösséghez való tartozás, hiszen egy igazi ritkaság kerül a birtokába, amely csak korlátozott számban elérhető és biztosan sehol máshol nem fogja ezt megtalálni! Mi jellemzi a lakásokat?
Alacsony rezsijű fenntartás
Hőszivattyús hűtés-fűtés
Tisztított levegő
3 rétegű üvegezés és extra szigetelés
H-tarifás órával felszerelt lakások
Belsőépítész tervezte életterek
Hatalmas belmagasság Típusok között nappali + 1-2-3 hálószobás galériás lakások erkéllyel is elérhetőek 36 és 86 m2 között! A lakások úgy lettek megtervezve, hogy igény esetén akár egymásba nyithatóak legyenek! A lakások jelentős része panorámás, valamint tágas, kisebb társaság fogadására is alkalmas loggiával rendelkeznek. A lakások igazi loft stílusban készülnek, a 4 méteres belmagasság lehetővé teszi, hogy az igény esetén kialakított galéria teljesértékű háló, vagy akár dolgozószoba legyen, ezzel rendkívül komfortossá téve a kisebb lakások élettereit is. Tervezett átadás: 2024. II. negyedévétől folyamatosan. Bővebb információkért hívjon bizalommal!
Az ingatlanban otthon!
Myhome
További információért hívjon és/ vagy írjon bizalommal!
Berki Mónika


Myhome Immo Kft.
8900 Zalaegerszeg Eötvös utca 4.
A jó ingatlanértékesítő nem ingatlant ad el, hanem otthont teremt.
Myhome Ingatlaniroda
Elhelyezkedés
Megye
Zala
Város, Kerület
Zalaegerszeg
Utca
Platán sor
Irányítószám
8900
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 32 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.