Eladó, családi ház, ház, Csongrád

28.000.000 Ft
  • 2459 m²88 m²
Hirdetés címsora
Eladó Ház, Csongrád
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
ház
Ház jellege
családi ház
Szoba
2
Alapterület
88 m²
Telekméret
459 m²
Értékesítő neve
Arnoth-Kuczora Eszter
Értékesítő telefonszáma
+36-70-303-0097
ID szám
ID610240
További információ
Belső állapot
Komfort
Komfort
Fűtés
Villanyfűtés
Szintek száma
3
Építés éve
1989
Építési mód
tégla
Leírás
Leírás
******Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában! ***** Eladásra kínálunk Csongrád-Csanád vármegyében, Csongrádon, a Körös-toroki üdülőövezetben egy nyaralót/üdülőházat. Csongrád a Tisza jobb partján, a Körös torkolata (Körös-torok) előtt fekszik. Megközelíthető közúton Kiskunfélegyháza (Gátér) és Szentes felől a 451-es úton, valamint alsóbbrendű utakon Szeged (Felgyő), Csépa és Tiszaalpár felől. Ilyen szép partja sehol sincs a Tiszának, mint Csongrádon a Körös torkolatával szemben kialakult homokföveny, mely mintegy 700 méter hosszan és 30 méter szélesen húzódik a város keleti végétől egészen a torokig.
A plázs a nyári hónapok kedvelt társasági életének a helyszíne. Nem csoda, hiszen a 25-27 C-os víz és a felforrósodó homok tengerpart illúzióját kelti. Ebben a gyönyörű, festői környezetben ajánljuk ezt a tégla építésű emeletes nyaralót. A két lakószint alapterülete a terasszal együtt 89 m2. Az első szinten van a konyha, fürdő, wc, egy nagy szoba és a 21 m2-es terasz. A második emeleten, ami tetőtér beépítés, pedig 1 nagy szoba és 2 kisszoba található. A földszinten, betoncölöpökön álló ház alatt kapott helyet a térkővel kirakott extra pihenőtér, aminek egy része ráccsal elzárt, hálóval védett a szúnyogok ellen. Ezen a részen kerti kiülő, tűzhely és hűtő foglal helyet, ezek mellett kialakításra került egy WC és egy zuhany is náddal körbe zárva. A nyaraló a Körös torkolattól távolabb helyezkedik el, közelebb a Tisza gáthoz. Így elég közel van ahhoz hogy a nagyszerű fürdőzés lehetősége kényelmes távolságra legyen, de elég messze ahhoz hogy a vízpart zajától, nyári esték bulizós hangjaitól távol, csendes környezetben lehessen pihenni, amikor épp arra van szükség. Vezetékes vízzel ellátott, csatornára rákötött, melegvizet villanybojler ad és még 2 klíma szolgáltat lehetőséget arra, hogy a lehető legkomfortosabb élmény legyen a pihenés. Télen fűthető a klímákkal, így egész évben kikapcsolódást nyújthat.
Az OTP Ingatlanpont a banki háttérrel eladóink, és vevőink igényeit teljes körűen ki tudja szolgálni, az eladástól a vevői finanszírozásig. Hitel igénylés esetén akár egyedi kamatkedvezménnyel, jogosultság esetén az állami támogatásokhoz kapcsolódó felvilágosítással, teljeskörű pénzügyi tanácsadással és ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A pénzügyi tanácsadás és ügyintézői szolgáltatásunk díjmentes. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! *** Referencia szám: M237674-SI
Elhelyezkedés
Megye
Csongrád
Város, Kerület
Csongrád
Irányítószám
6640
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 18 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.