Eladó, családi ház, ház, XXIII. kerület, Millennium telep

99.900.000 Ft
  • 4653 m²177 m²
Hirdetés címsora
Soroksár csendes kis forgalmú részén eladó 2 generációs ház
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
ház
Ház jellege
családi ház
Szoba
4
Alapterület
177 m²
Telekméret
653 m²
ID szám
ID514515
További információ
Belső állapot
Külső állapot
Átlagos
Komfort
Dupla komfort
Fűtés
Cirkó
Szintek száma
2
Építés éve
2005
Építési mód
tégla
Közművek
Villany
Bevezetve (230 Volt)
Víz
Van
Gáz
Vezetékes gáz
Csatorna
Közműhálózatba bekötve
Leírás
Leírás
Soroksár-Milleniumtelepen eladó egy önálló kiváló adottságú családi ház garázzsal, csendes, kis forgalmú utcában, zöld környezetben. Az épület 2005-ben nyerte el a jelenlegi formáját, egy teljes felújítás, hozzáépítés (38-as fallal), emeletráépítés keretein belül. Masszív, jól megépített, tágas, világos terek jellemzik. Nézze meg és tegyen ajánlatot! 177 m2-es, jelenleg 2 lakásból áll, de egy ajtóval összenyithatóvá alakítható, 653 m2-es telken helyezkedik el. A garázs 25 m2, a hozzátartozó műhely, tároló pedig 9 m2. A két lakás külön mérőórákkal rendelkezik, így külön is kezelhető, esetleg bérbeadható. A nagyobb lakrész 122 m2, ez került hozzáépítésre 2005-ben, belső kétszintes, a földszinten előtér, konyha-étkező, kamra, külön mellékhelyiség és egy befejezésre váró fürdőszoba (kiállások megvannak, burkolás, szaniterek hiányoznak csak). Az emeleten három tágas szoba (27,5 m2, 20 m2, 20 m2), gardrób, tusolós fürdőszoba, erkély. Fűtése: kombi gázcirkó. A kisebb lakrész 55 m2, földszinti, előtér, konyha- étkező, kamra, szoba és fürdő helyiségekből áll. Korábban a kamra egészen az első főfalig ért, így egy ablakos kis szoba volt, ez az állapot visszaalakítható, a kert felé ajtó is nyitható, a helye megvan. A kis lakás némileg felújításra szorul- burkolás, festés, itt korábban konvektoros fűtés volt. A villanyvezetékek cserélve voltak és műanyag termó ablakok vannak. A tető onduline hullámlemez, ez már megérett a cserére, de a tetőszerkezet teljesen rendben van, természetesen ez ellenőrizhető. A kert végében található garázs tárolásra, műhelynek is alkalmas, mellette még egy fedett kocsibeálló is van. Gyorsan költözhető! A közelben Lidl, Aldi, illetve az M0-ás autópálya által jó közlekedés nyílik a nagyáruházak Auchan, Tesco, Ikea stb. felé is. Korszerű játszótér gyalog távolságban.
Tömegközlekedés: H6 hév megállója elérhető, a Közvágóhíd- Ráckeve között közlekedik. 135 busz Milleniumteleptől az IKEA, Auchan csomóponthoz. Ha felkeltettem érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem hívjon! Szolgáltatásaink közé tartozik az Ügyvédi jogi tanácsadás, szerződéskészítés –
Szakértő Bankfüggetlen Hiteltanácsadó – Energetikai Tanúsító szakemberek közreműködése is. Meglévő ingatlanát értékesítené? Ennek lebonyolításával kapcsolatban is tudunk egyeztetni.
BARABÁS Ingatlan
Elhelyezkedés
Megye
Budapest
Város, Kerület
XXIII. kerület
Városrész
Millennium telep
Irányítószám
1237
Mutasd a térképen!
  • 23 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.