Eladó, lakás, Budapest, XIV. kerület

69.900.000 Ft
  • 367 m²
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
lakás
Alapterület
67 m²
Szoba
3
Tulajdonos
Orosz Mária
Telefon
ID szám
MSZ-704500
További információ
Emelet
2
Fűtés
Cirkó
Belső állapot
Újszerű
Komfort
Összkomfort
Fürdő - Wc
egyben
Belmagasság
3 méter alatt
Kilátás
Utcára
Leírás
Leírás
Alsórákos kedvelt, rendezett társasházakkal kialakított részén, a Bosnyák tértől autóval 2 percre, tömegközlekedéssel 5-10 percre eladó egy 2009-ben épült 13 lakásos társasház 2. emeletén található, tehermentes, 67m2-es lakás, illetve külön megvásárolható egy teremgarázsban található beállóhely.

A társasházhoz egy másik társasházzal közösen használt osztatlan közös tulajdonú zárt kert is tartozik, melyet a társasház lakói használhatnak. Ez remek lehetőséget nyújt kisgyerekkel, háziállattal, vagy azok számára, akik a városi életvitelük kapcsán egy családi házat nem szeretnének fenntartani, de vágynak egy kis zöld területre kiülni, játszani a gyerekkel, mely egy zárt közösséghez tartozik.

A társasház környéke tiszta környezetű, családias, barátságos, igényes, rendezett, mely autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Az ingatlan közelében bölcsöde, óvoda, iskola, üzletek, gyógyszertár, játszótér és buszmegálló is található.

Az ingatlanban található egy előtér, egy közlekedő, két különálló szoba, egy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba és egy külön mosdó mellékhelyiséggel. Az ingatlanhoz egy közel 6 m2 járólap burkolatú, fedett kovácsoltvas korláttal körbeölelt erkély is tartozik.

A falak felülete festett, a vizes helyiségek csempézve is vannak. A padlót laminált parketta, valamint járólap burkolja. A fűtés gáz (cirkó)-rendszerrel megoldott radiátor hőleadókkal, illetve a melegvíz ellátás is a gáz (cirkón) keresztül történik. Az ingatlan rendelkezik két darab 2019-ben kiépített nagy teljesítményű (3,5kwh) klímaberendezéssel is, melyek hűtő-fűtő funkciót is ellátnak, valamint a riasztórendszer vezetékezése is ki van építve az ingatlanban. A külső nyílászárók fa és műanyag szerkezetű ablakok, redőnnyel ellátva, a tetőtéri ablakok Velux fényzáró rolóval vannak felszerelve. A beltéri ajtók anyaga MDF-lap, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó.

Az ingatlanban 2019. évben festés, valamint klíma kiépítés történt.

A vételár részét képezi a gépesített konyhabútor (nagy teljesítményű páraelszívó, beépített négy gázfejes gáztűzhely, egy beépített többfunkciós villanysütő, egy 12 terítékes mosogatógép), továbbá a fürdőszoba szekrény is az ingatlan részét képezi.

A vételár megfizetésével szinte azonnal birtokba vehető és azonnal költözhető az ingatlan.
biztosítás.

A saját tulajdonban álló, külön helyrajzi számmal rendelkező beálló a társasház alagsorában található teremgarázsban, amely opcionálisan megvásárolható. Ára 5.500.000 Ft
Elhelyezkedés
Megye
Budapest
Város, Kerület
XIV. kerület
Utca
Telepes utca
Irányítószám
1147
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 57 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.