Eladó, lakás, Budapest, VIII. kerület

32.900.000 Ft
  • 143 m²
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
lakás
Alapterület
43 m²
Szoba
1
Tulajdonos
Daróczi Tamás
Telefon
ID szám
MSZ-147578
További információ
Emelet
1
Fűtés
Cirkó
Belső állapot
Újszerű
Komfort
Összkomfort
Fürdő - Wc
külön
Belmagasság
3 méter felett
Kilátás
Udvari
Leírás
Leírás
Itt nem fogsz unatkozni. Mindig történik valami. És minden ott van a közeledben amire csak szükséged lehet. Ha arra vágysz, hogy pörögj a belváros nyüzsgő forgatagában, megteheted! De ha ahhoz van kedved, vonulj vissza nyugalmas csendes otthonodba mely kényeztet és puha fészekként körülölel.
Ezt a csodás életérzést kaphatod most meg, ha beköltözöl a József körút egyik legjobb adottságú házába, ahol TULAJDONOSTÓL eladó egy PRÉMIUM ALAPANYAGOKKAL teljesen újjáépített, csendes, keleti tájolású, első emeleti, szép házban lévő, tehermentes azonnal költözhető lakás. A házban elérhető a UPC villámgyors internet szolgáltatása is.
Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS A TÖKÉLETES ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretnél felújítással bajlódni, ha élvezni akarod a lakás által nyújtott előnyöket, és azt hogy ezzel a lakással mindent készen megkapsz, akkor megtaláltad álmaid otthonát!
A lakás hasznos alapterülete (Az álló galériával együtt) 43,2 négyzetméter. TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, a lehető legjobb ajánlat a piacon!
KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 32,9 millió forint.
A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi vadonatúj gépesített konyhabútor hőlégkeveréses sütővel, elektromos főzőlappal, páraelszívóval és beépített mosogatógéppel valamint a fürdőszobában beépített bútorokkal.

Kedvezőek a fenntartási költségek: A közös költség: 8000.- Ft/hó, mely tartalmazza a kommunális költségeket, a ház biztosítását, a felújítási alapot, és a lépcsőház takarítását és a lakás korlátlan vízhasználatát is. A villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül kifizetésre.
A korszerű LED-es világításnak köszönhetően alacsony villanyszámla mellett akár az egész lakás fényárban úszik. Az egyedi mérésű akár az interneten keresztül távolról is vezérelhető korszerű elektromos kazánnak, a vastag falaknak, illetve a szigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. A meleg vizet a legmodernebb mesterséges intelligenciával támogatott Ariston bojler állítja elő.
Érdemes személyesen is megnézni, akár hétvégén is!

Ennél jobb tömegközlekedés tényleg nehezen képzelhető el. Szinte a ház előtt (120 méter) a Rákóczi térnél áll meg a szünet nélkül közlekedő 4-es és 6-os villamos. Ahol a 4-es METRÓ állomása is található. De néhány perc sétával elérhető a 2-es METRÓ Blaha Lujza téri megállója ahol akár felszállhatunk az 5-ös, 7-es, 7E, 8E, 108E , 110, 112, 133E és 178-as nappali és a 907, 908, 931, 956, 973 és 990-es éjszakai buszokra is. De ha a másik irányba indulunk szintén séta távolságban lévő Corvin negyedhez érhetünk, ahol a 3-as METRÓ is megáll.
Biztonság
A ház környéke és maga a ház is térfigyelő kamerákkal van felszerelve. A be- és kiléptető rendszer transzponderrel és a lakások egyedi kódjaival is működik. A lakás bejárati ajtaja több ponton záródó utólag hő- és hangszigetelt biztonsági ajtó 5 garnitúra kulccsal.
A vadonatúj beltéri ajtók szintén most lettek beépítve.
Az infrastruktúra páratlan
Elhelyezkedés
Megye
Budapest
Város, Kerület
VIII. kerület
Utca
József körút 40.
Irányítószám
1083
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 25 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.