Eladó, tégla, lakás, Budapest, VII. kerület, Nagykörúton belüli terület

39.900.000 Ft
  • 247 m²
Hirdetés címsora
Eladó lakás Budapest 7. ker., Külső Erzsébetváros
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
lakás
Alapterület
47 m²
Szoba
2
ID szám
ID283646
További információ
Emelet
2
Építés éve
1919
Építési mód
tégla
Fűtés
Konvektor
Belső állapot
Kiváló
Külső állapot
Komfort
Összkomfort
Belmagasság
3 méter felett
Szintek száma
1
Kilátás
Udvari
Tájolás
Kelet
Leírás
Leírás
-Elhelyezkedés: A lakás a VII. kerületben, a Hernád utcában található, ami Budapest egyik legkedveltebb és legfelkapottabb környéke.
-Méret: A lakás két szobával rendelkezik, amelyek ideálisak egy párnak vagy egy kis családnak. Az ingatlan összesen 47 négyzetméteres, így a berendezési lehetőségek széles skáláját kínálja.
-Állapot: A lakás felújított állapotban van, így az új tulajdonosnak semmilyen javítást vagy átalakítást nem kell végeznie. Az új burkolatok, a friss festés mind garantálják a kényelmet és az otthonos érzést.
-Berendezés: A lakás bútorozatlan, így az új tulajdonos szabadon berendezheti a saját ízlése és igényei szerint. Azonban, ha valaki a kiadásra szánja az ingatlant, akkor fontos, hogy az árbevétel növelése érdekében teljesen felszerelt legyen.
-Lift: Fontos megemlíteni, hogy a lakás nem rendelkezik lifttel, így azoknak, akiknek problémájuk van a lépcsőzéssel, nem ajánlott.
-Airbnb-re alkalmas: A lakás ideális lehetőséget nyújt azoknak, akik az Airbnb-n szeretnék kiadni az ingatlant. A környék népszerű turisztikai célpont, és a lakás közel van a belvároshoz, így sok látogatót vonzhat.
-Ár: Az ingatlan ára versenyképes a környékkel és a mérettel összehasonlítva. Az új tulajdonosnak kiváló befektetési lehetőséget kínálhat a lakás, akár hosszú távú bérbeadással, akár az Airbnb-n történő kiadással.
-Infrastruktúra: Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Közel található számos bolt, étterem, kávézó és szórakozóhely, valamint a tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak.
-Ár: Az ár a környék átlagához képest kedvező lehet, tekintve a lakás állapotát és elhelyezkedését. 47 m2, 2 szoba, felújított, konvektor, elektromos fűtés, 2. emelet, VII. kerület, Hernád utca, airbnb, rbnb
Elhelyezkedés
Megye
Budapest
Város, Kerület
VII. kerület
Városrész
Nagykörúton belüli terület
Irányítószám
1078
Mutasd a térképen!
  • 28 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.