Eladó, lakás, Budapest, IX. kerület

50.000.000 Ft
  • 254 m²
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
lakás
Alapterület
54 m²
Szoba
2
Tulajdonos
Sőregi Márton
Telefon
ID szám
ID702566
További információ
Emelet
2
Fűtés
Cirkó
Belső állapot
Felújított
Komfort
Összkomfort
Fürdő - Wc
egyben
Belmagasság
3 méter felett
Kilátás
Utcára
Leírás
Leírás
Teljesen A-Z-ig művészien felújított 54nm2+4nm2 erkélyes napfényes lakás eladó a Ferenc körúton a Corvin-negyed szomszédságávan beépített bútorokkal, (pl.: kihúzható franciaággyal, bontatlan kókuszmatraccal, óriási beépített gardrób szekrénnyel stb.) vadonat új csomagolt felső középkategóriás háztartási eszközökkel (pl.: Bosch konyha-no frost hütő, főzőlap, sütő- , egyedi tervezésű kis fűszertartó szekrény, a konyhabútorról az új tulajdonos szedi le a fóliát, mely króm lábakon áll króm fogantyúkkal van felszerelve, páraelszívóval, Schock gránitmosogatóval, LG mosó-szárító gép stb.) kiegészítőkkel (antik kovácsoltvas, réz csillárok, antik kovácsoltvas zsúrkocsi-bárszekrény, továbbá az europeane.eu az európai gyűjtemények tárában is megtalálható egyedi tervezési egészalakos tükrös előszobafal praktikus részét képező esernyőtartóval) kulcsátadásra előkészítve.
Ez egy igazi összkomfortos ékszerdoboz igényeseknek, a lakáshoz tervezett és még nem használt egyéb berendezési tárgyakkal.
A lakás második emeleti, utcai kialakítású, külön wc-vel és egy kis franciaerkéllyel is rendelkezik, továbbá a nappaliból nyíló a nagykörútra néző kiugróval-télikerttel. A lakás felújítása során csak is a legjobb anyagok kerültek felhasználásra, (Tikurilla zománcfesték, Polifabre falfesték, metro csempe, dupla szárnyas extra szigetelt nyílászárók, minden helyiségben sárgaréz küszöbök stb.) -mivel a kislányomnak készült, - amely átalakulása során a ház homlokzatához illően megtartotta századfordulós hangulatát. Ilyen részleteiben kidolgozott lakást ebben az országban ritkán láthat!
A lakás nappali szobája kb. 21nm, igény szerint galéria kialakítására alkalmas.
Az ingatlan elhelyezkedéséből adodóan tömegközlekedéssel való megközelítése páratlan 4-6 os villamos a ház előtt, 3-as metro (Corvin negyed) és a közvetlen reptéri busz megállója 10 méterre található. A Váci utca, a 2-es villamos, a 4-es metro, a Nehru part 10 perc sétával elérhető.

Amenyiben felkeltettem érdeklődését, úgy előzetes telefonon történő időpontegyeztetéssel megtekinthető.

Felhívom a figyelmét arra, hogy az ingatlan ára fix tekintettel a felhasznált anyagokra és a lakásban maradó még fóliázott háztartási eszközökre és a beépített bútorokra berendezési tárgyakra.
Elhelyezkedés
Megye
Budapest
Város, Kerület
IX. kerület
Utca
Ferenc körút 43
Irányítószám
1094
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 40 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.