Eladó, lakás, Budapest, III. kerület

47.490.000 Ft
  • 368 m²
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
lakás
Alapterület
68 m²
Szoba
3
Tulajdonos
Schöll Róbert
Telefon
ID szám
MSZ-789831
További információ
Emelet
8
Fűtés
Távfűtés
Belső állapot
Újszerű
Komfort
Összkomfort
Fürdő - Wc
egyben
Belmagasság
3 méter alatt
Kilátás
Panorámás
Leírás
Leírás
Magánszemély tulajdonostól eladó egy teljes felújításon átesett lakás. A felújítás során különösen nagy hangsúlyt fektettünk az esztétikus, praktikus, minőségi kivitelezésre. Minden helyiség teljesen 'ki lett csomagolva', így a betonig visszabontva. Minden vezeték (víz, villany) ki lett cseréltetve. A panellakásokra jellemző, helyiségek közti szintkülönbség kiegyenlítésre került, így minden különálló helyiségbe zavartalan a bejutás. A konyhában egyedileg tervezett és beépített, minőségi konyhagépekkel felszerelt konyhabútor található. Az egyik nagyobb szobában egy gipszkarton fallal leválasztott étkezőt alakítottunk ki. Ennek eredményeként a lakásban 3 teljes értékű, különnyíló szoba, és egy 8-10 férőhelyes étkező található. A gardrób/tároló helyiségben található energiatakarékos, mégis nagy kapacitású mosó-szárítógépnek köszönhetően a fürdőszobában is kellemes, a megszokottnál tágasabb teret alakítottuk ki.Minden helyiségben gipszkarton álmennyezet, benne energiatakarékos LED világítás kapott helyet. A biztonságról az épületen kívül és belül is működő kamerarendszer, valamint egy prémium minőségű NIVO biztonsági bejárati ajtó gondoskodik. A világos terek, modern berendezések fiatalos megjelenést adnak.
Az épület a külső, 20 cm vastag szigeteléssel, valamint a korszerű műanyag nyílászáróknak, valamint az egyedi radiátorokra szerelt mérőóráknak köszönhetően nagyon kedvező fenntartási költségekkel jár. Az épületbe mágneszáras ajtón keresztül jutunk be. A kellemes környezethez hozzájárul a takarító személyzet által rendszeresen karbantartott lépcsőház, valamint a, világos korszerűen felújított lift is.

A lakás a város zajától távol csendes, nyugodt környéken helyezkedik el. A kiemelkedően jó közlekedésnek köszönhetően, járatsűrűségtől függően, a Göncz Árpád városközpont átlagosan mindössze 6-7 perc, a Batthyány tér 11-12 perc alatt érhető el.
A közelben 3-4 perc séta távolságon belül található óvoda, általános iskola és gimnázium, élelmiszerboltok, gyógyszertárak, tömegközlekedési megállóhelyek.

A lakás kitűnő választás azoknak, akik egy azonnal birtokba vehető, teljességgel költségmentes,, minőségi anyagokkal és berendezésekkel teljesen felszerelt, praktikus elrendezésű, világos lakást keresnek. A lakás azonnal, több felhasználási célnak is kiválóan megfelel, így kiadásra, vagy saját lakhatásra. A kiadásból átlagosan 65 ezer Ft + rezsi / szoba bevétellel számolhatunk.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, készséggel válaszolok bármilyen további kérdésére. Igény esetén természetesen további fényképeket küldök. A lakás nem minden áron eladó.
Kérem ingatlanosok csak abban az esetben keressenek, ha a jutalékot feltüntetett vételáron felül képesek képezni!

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet, minden jót kívánok!
Elhelyezkedés
Megye
Budapest
Város, Kerület
III. kerület
Utca
Raktár utca
Irányítószám
1035
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 21 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.