Kiadó, tégla, lakás, Budapest, II. kerület, Vérhalom

555.000 Ft
  • 386 m²
Hirdetés címsora
II. KERÜLETBEN, GÁRDONYI GÉZA ÚTON, ÚJSZERŰ, 3 SZOBÁS, DUPLAKOMFORTOS, NAGY TERASZOS, KERTRE NÉZŐ, CSENDES, VILÁGOS, GÉPESÍTETT DE NEM BÚTOROZOTT LUXU
Hirdetés típusa
Kiadó
Kategória
lakás
Alapterület
86 m²
Szoba
3
Értékesítő neve
Keresztesi Péter
Értékesítő telefonszáma
+36703421777
ID szám
ID486934
További információ
Emelet
1
Lift
Nincs
Építés éve
2011
Építési mód
tégla
Fűtés
Cirkó
Belső állapot
Kiváló
Külső állapot
Felújított
Komfort
Dupla komfort
Belmagasság
3 méter alatt
Szintek száma
1
Kilátás
Kertre néző
Tájolás
Délnyugat
Rezsi
Közösköltség
45.000 Ft
Leírás
Leírás
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda II. kerületének frekventált, csendes, zöldövezeti részén, Vérhalom városrészen, a Gárdonyi Géza úton található. A környéket kis lakóközösségű társasházak és családi házak jellemzik. A tömegközlekedés kiváló, hiszen sétatávolságra található a Törökvész úton közlekedő 11-es és a 111-es buszok megállója. A Rózsadomb Center és a Rózsakert bevásárlóközpont is csak pár perc távolságra található. ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A kifogástalan állapotú (újszerű), téglaépítésű, sátortetős, külső hőszigeteléssel ellátott, 3 lakásos társasház 2011-ben épült. A külső homlokzat és a belső lépcsőház egyedi stílusú és kifogástalan állapotú. A társasházat gyönyörűen gondozott és a bérlő által is használható kert veszi körbe. LAKÁS JELLEMZŐI:
A zöld kertre néző, délnyugati tájolású, nagy üvegfeleületekkel rendelkező, kimondottan világos, csendes, tágas terekkel rendelkező, teljes körűen felújított, 86 nm + 16,2 nm teraszos, 1 amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás, duplakomfortos, klímával, riasztóval, elektromos redőnyökkel és szúnyoghálóval ellátott lakás a társasház 1. emeletén helyezkedik el. Bejárata a zárt lépcsőházból nyílik. A lakás NEM BÚTOROZOTT, de TELJESEN GÉPESÍTETT. A társasház alsó szintjén található a mosókonyha, mely mosógéppel és szárítógéppel ellátott. LAKÁS MÉRETEI:
Teljes lakás méret: 86 nm + 16,2 nm terasz
- nappali-konyha-étkező: 34 nm
- szoba: 17,7 nm
- előszoba-közlekedő: 16,4 nm
- terasz: 13,2 nm
- szoba: 10,9 nm
- fürdő + WC: 5,9 nm (mosdó, kád, WC és bidé)
- erkély: 3 nm
- WC: 1,1 nm
Belmagasság: 2,75 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtéséről (padlófűtés) és a melegvíz ellátásról a legmodernebb kombi cirkó kazán gondoskodik. Saját vízóra, gázóra és villanyóra van. A lakás NEM BÚTOROZOTT, de TELJESEN GÉPESÍTETT (mosógép, szárítógép, mosogatógép, hűtő, indukciós főzőlap, elszívó és sütő). Minden szoba klímával és elektromos redőnyökkel és szúnyoghálóval ellátott. Riasztó és távfelügyelet van. KÖLTSÉGEK:
A közös költség 45.000 Ft/hó, mely magába foglalja a lépcsőház takarítást, a lépcsőház közös villanyfogyasztást, a szemet szállítás és a kertgondozás, valamint a távfelügyelet költségét is. Minden további fogyasztás (víz, villany és gáz) órával mérhető. Éves átlagban, a közös költségen felül a rezsi 40.000 Ft/hó. PARKOLÁS:
A lakáshoz saját, 1 állásos garázs, mely távirányítású kapuval van felszerelve, továbbá plusz 1 autóval a garázs elé be lehet állni. BÉRLET FELTÉTELEI:
Az ingatlan hosszabb távra, de minimum 1 évre, maximum 3 fő részére kiadó. Háziállat nem hozható. Dohányozni a lakásban nem lehet. Bérleti díj: 1.500 EUR/hó + rezsi + 2 havi kaució —
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!
Lotus House Buda weboldala Lotus House azonosító: 2022
Elhelyezkedés
Megye
Budapest
Város, Kerület
II. kerület
Városrész
Vérhalom
Utca
Gárdonyi Géza út
Irányítószám
1026
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 70 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.