Eladó, lakás, Budapest, II. kerület

69.000.000 Ft
  • 363 m²
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
lakás
Alapterület
63 m²
Szoba
3
Tulajdonos
Júlia
Telefon
ID szám
MSZ-218117
További információ
Emelet
3
Fűtés
Cirkó
Belső állapot
Felújított
Komfort
Összkomfort
Fürdő - Wc
egyben
Belmagasság
3 méter alatt
Kilátás
Panorámás
Leírás
Leírás
Igazi luxus otthonra vágyik a város tetején? Akkor ez a lakás való Önnek!
Örök-panorámás, frissen felújított lakás Törökvészen tulajdonostól eladó!

A 8 lakásos társasház a '70-es években épült no-fines építési technikával. A lakás 2018-ban teljes körű felújításon esett át, mely magában foglalta az alaprajz lakberendezővel való áttervezését, falak áthelyezését a mai modern igényeknek megfelelően, a villamos hálózat teljes cseréjét, fázisbővítéssel és funkcionális világítási tervvel, valamint a fűtés rendszer cseréjét távvezérelhető kombikazános (kondenzációs) cirkó fűtésre. A lakásba légkondicionáló is került. A beépített berendezési tárgyak mind kiváló minőségűek, magas technikai tartalommal. Az ablakok hő- és hangszigetelt, redőnyös, műanyag nyílászárókat, a bejárat pedig biztonsági ajtót kapott, valamint az összes beltéri ajtó is új.

A lakás méreteihez mérten tágas előszobába érkezünk, ami közvetlenül, egy lerakó pulttal kapcsolódik a modern konyhához valamint egy széles átjáróval a nappali-étkezőhöz, így a teljes közösségi tér átlátható, a konyha mégis elkülönül. A lakában két hálószoba van. A nagyobbik a nappaliból nyílik, ide egy hatalmas, tolóajtós gardrób került.
A fürdőszobába zuhanykabinos sarokkád és egy beépített szekrény került, ami remekül pótol egy háztartási helyiséget. A WC külön helyiségben található.
Az erkélyről csodás panoráma nyílik a városra! A Szabadság hidat, a Gellért hegyet, sőt, még a János hegyi kilátót is lehet látni, akár a kanapéról ülve, igazi luxus-érzés!

A lakáshoz tartozik egy föld felszíni ablakos tároló (kb 8 nm) valamint egy gépkocsi beálló elektromos kapuval zárt udvarban.

A lakás kiváló infrastruktúrájú területen helyezkedik el. A Rózsakert bevásárló központ és a Rózsadomb Center gyalogosan pár perc alatt megközelíthető, a belváros autóval vagy tömegközlekedéssel 15 percen belül elérhető, mégis madárcsicsergésre ébredhetünk.
Ha felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!
Elhelyezkedés
Megye
Budapest
Város, Kerület
II. kerület
Utca
Törökvész út
Irányítószám
1025
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 20 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.