Eladó, tégla, lakás, Budapest, I. kerület, Naphegy

84.900.000 Ft
  • 266 m²
Hirdetés címsora
Eladó Lakás, Budapest 1. ker.
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
lakás
Alapterület
66 m²
Szoba
2
Értékesítő neve
Orosz István.
Értékesítő telefonszáma
+36305295713
ID szám
LK044528-4428212
További információ
Lift
Nincs
Építés éve
1960
Építési mód
tégla
Fűtés
Cirkó
Belső állapot
Külső állapot
Komfort
Összkomfort
Kilátás
Panorámás
Tájolás
Délnyugat
Leírás
Leírás
ELADÓ az I. kerületben, a NAPHEGYEN, a TABÁN közelében egy PANORÁMÁS, ERKÉLYES lakás.
A Naphegy az I. kerület egy igazán KÜLÖNLEGES része. Itt élni igazi KIVÁLTSÁG, ritkán van a területen jó adottságú eladó ingatlan.
A város egyik LEGSZEBB, legélhetőbb részén helyezkedik el. Központi, mégis csendes, kiváló tömegközlekedés, családias környezet, kulináris élvezetek - mindez történelemmel átitatva.
Aki egyszer megízleli, másra többé nem vágyik. A megvételre kínált lakás, 2. emeleti, két külön nyíló szobával rendelkezik, 67 m2-es, nagyon jó állapotú, rövid időn belül otthonossá tehető, azonnal költözhető.
Ablakai csendes utcára néznek, tájolását tekintve keleti, dél-nyugati, panorámás kilátással a városra. A konyha teljes mértékben gépesített, a szobák, az ingatlan bútorozott, gépesített, igény esetén a berendezések maradhatnak, amelyet az új tulajdonos eldönthet, hogy szeretné-e megtartani. Fűtése gáz cirkó (Ariston, teljesen új), padlófűtés az előszobában, konyhában, fürdőben. A meleg nyári napokat a nappaliban elhelyezett klíma (ami szintén teljesen új) teszi kellemesebbé.
A lakás rendelkezik egy 6 m2-es saját tárolóval az alagsorban. A VILLAÉPÜLET az 1960/70’es években épült, 3 emeletes. A lépcsőház rendezett, jól karbantartott. A háznak a közös kertje gondozott, a lakók használhatják.
Ha jobban körülnézünk, könnyen megtalálhatjuk itt azt a békebeli hangulatot, amely a századforduló környékén hírességek és művészek elegáns otthonává tette a környéket. A terület a Vár közelsége miatt súlyos találatokat kapott az ostrom alatt, aminek következtében sok villa megsemmisült, később pedig a hatalmas kerteket feldarabolták, ezekre a hetvenes években a legegyszerűbb kockaházak épültek. Igazi művésznegyed lehetett a második világháború előtt, hírességek laktak a környéken. NAPHEGY
A Derék utca az I. kerület szívében helyezkedik el. Ez egy alacsony forgalmú, csendes utca a Naphegy tér alatt, a TABÁN felett. A környék rendkívül biztonságos, minden egy karnyújtásnyira található.
- Budai Vár - 10 perc alatt felmehetünk és csodálhatjuk az elképesztő városi látképet, élvezhetjük a több száz éves utcák hangulatát
- Tabán - hatalmas zöld terület, szabadidős sportolási lehetőségekkel, játszótérrel
- kiváló tömegközlekedés
- gyalogtávolságban bevásárlási lehetőség - SPAR, CBA, kis üzletek
- legközelebbi bevásárlóközpontok - MOM Park, Mammut
- egészségügy - több szakrendelő közül választhatunk
- számos sportolási lehetőség a közelben pl.: futópálya, konditerem, tenisz, foci, kosárlabda stb.
- kulináris élvezetek nap mint nap
o Marischka
o Déryné
o Stand25 Bisztró
- infrastrukturálisan jól felszerelt: bölcsőde, óvoda, a város legjobb iskolái, Kormányablak, Önkormányzat, gyógyszertár, posta, bankok, fodrászat stb., minden a közvetlen közelben. Nehéz szavakba önteni az életérzést, ami itt tapasztalható. Érdemes néhány órát rászánni, gyalog bejárni a környéket, megcsodálni a kilátást, beülni valahová egy kávéra, megebédelni valamelyik ismertebb étteremben és engedni, hogy a hely magával ragadja. Amennyiben olyan lakást keres, mely minden igényt kielégítő, jó helyen van és azonnal költözhető, akkor ne keressen tovább, megtalálta!
Hívjon és egyeztessünk időpontot személyes megtekintésre! 84900000 Ft Referencia szám: LK044528-ML
Elhelyezkedés
Megye
Budapest
Város, Kerület
I. kerület
Városrész
Naphegy
Irányítószám
1016
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 35 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.