Eladó, lakás, Budapest, I. kerület

89.900.000 Ft
  • 479 m²
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
lakás
Alapterület
79 m²
Szoba
4
Tulajdonos
Völgyesi Krisztina
Telefon
ID szám
ID937182
További információ
Emelet
1
Lift
Van
Fűtés
Távfűtés
Belső állapot
Átlagos
Komfort
Összkomfort
Fürdő - Wc
külön és egyben is
Belmagasság
3 méter alatt
Kilátás
Panorámás
Leírás
Leírás
VILÁGOS, I. EMELETI LAKÁS PANORÁMÁVAL, A BUDAI VÁR ALJÁBAN!

Ez a környék nem véletlenül olyan közkedvelt a budapesti lakosok és a turisták körében egyaránt! Tekintse meg ezt az ingatlant, ami tökélétes választás lehet akár több gyermekes családok, befektetők és irodahelységet keresők számára is!

Az I. emeleti lakás a Tabáni park szomszédságában, a Budai vár aljában található, kilátással a Gellért-hegyre, a Naphegyre és a Szabadság szoborra!

A társasház 1962-ben épült, rendezett és csendes. Sok iroda található benne, akik zajjal nem járó tevékenységet folytatnak. Lift van, ami rendszeresen karbantartott. Az elmúlt években az épület teljes elektromos rendszere fel lett újítva.

A 79 nm-es lakás beosztása kiváló. Az amerikai konyhás nappalin felül még 3 hálószoba került kialakításra. A tágas fürdőszoba mellett egy külön WC és egy kamra is helyet kapott. Az erkély nem csak egy kellemes reggeli elfogyasztására alkalmas, de tökéletes tárolási lehetőséget biztosít bicikli, babakocsi számára.

A lakásban két klíma is van, ami a nyári melegben tökéletes hőmérsékletűre hűti a levegőt. Így szabadon élvezhető az egész évben szívet melengető napsütés, amely betölt minden szobát. Téli hidegben a fűtésről pedig, a távhő gondoskodik. Melegvizet a bojler biztosítja.

A jelenlegi árak mellett is, az öttagú család rezsiköltsége nagyon kedvező, még a klímahasználat ellenére is.

Távhő: 15.000 Ft/hó
Közös költség: 14.000 Ft/hó
Áram: 25.000 Ft/hó
Internet: 4000 Ft/hó
Összesen: 54.000 Ft/hó

2012-ben a lakás felújításon esett át, amikor a teljes elektromos hálózatot korszerűsítették. A nappaliban új parketta került lehelyezésre, a többi helyiségben pedig újra lett rakva.
Redőny minden ablakon, szúnyogháló pedig helyiségenként egy nyílászárón van.

A környék ideális tömegközlekedéssel és autóval utazók számára is. Elengedő parkolóhely van a közterületen, ami ugyan fizetős, de a lakosok számára igényelhető a díjmentes parkolás a lakás környezetében.

Pár perc alatt elérhetőek a nagy bevásárlóközpontok, kiváló iskolák, óvodák, bölcsődék, orvosi rendelők, gyógyszertárak, éttermek és minden egyéb, amire a mindennapi életben szüksége lehet.

Pároknak, idősebb korosztálynak és kisgyermekes családoknak is tökéletes választás, amellett hogy kialakításának és elhelyezkedésének köszönhetően irodának is hibátlan. A környék biztonságos, kivilágított. A lakás közelében játszóterek és szépen gondozott parkok vannak.

Ár: 89.900.000 Ft

Kérdés esetén hívjon bizalommal!
Elhelyezkedés
Megye
Budapest
Város, Kerület
I. kerület
Utca
Attila út
Irányítószám
1013
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 54 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.