Eladó, családi ház, ház, Pécs

54.000.000 Ft
  • 51001 m²200 m²
Hirdetés típusa
Eladó
Kategória
ház
Ház jellege
családi ház
Szoba
5
Alapterület
200 m²
Telekméret
1001 m²
Tulajdonos
Jozsefne Stallenberger
Telefon
ID szám
MSZ-165967
További információ
Belső állapot
Átlagos
Komfort
Összkomfort
Fűtés
Cirkó
Fürdő - Wc
egyben
Leírás
Leírás
Eladó családi ház Pécshez tartozó településen, .Mecsekszabolcson az Egyenlőség utcában.
Kiváló lehetőség összeköltözők, több gyermekes nagy családok és befektetők részére. Adott az összeköltözők részére két külön lakás, a nagycsaládok részére viszont könnyedén összenyitható tágas otthon lehetősége. A terület alkalmas kertészkedésre, gyümölcsös kialakítására vagy csak a szabadban jó levegőn való kikapcsolódásra. Az épület a hozzá tartozó melléképületekkel együtt (két garázs, pince, nyári konyha, kazánház) egy nagy, 1002 m2-es telken helyezkedik el. Kényelmesen pár perces gyaloglással elérhető a helyi járatú autóbusz végállomás, templom, orvosi rendelő, élelmiszerbolt és a gyönyörű környezetben, jó levegőn lévő óvoda.
Az első lakás a földszinten, külön bejárattal lett kialakítva melyben két utcafronti szoba, előszoba, fürdőszoba, konyha, tároló helyiség található. Fűtése kombi gázkazánnal és a kazánházból egy vegyes tüzelésű kazánnal biztosított. A meleg vizet gázkazán és villanybojler is biztosítja. A lakás előtt fedett udvarrész található. Az alsó lakás lakói terasz helyett ezt használhatják
A második lakrész külön bejárattal földszinti előszobából közelíthető meg, melyhez csatlakozik egy fürdőszoba és egy szoba ahonnan a lépcső vezet az emeletre. A felső szint tetőtér beépítéssel készült. Minden helyiség külön nyíló: három szoba, fürdőszoba, külön WC, konyha és két tároló helyiség. A fűtést és a meleg vizet kombi gázkazán biztosítja, valamint a kazánházból (a földszintitől külön álló) vegyes tüzelésű kazánnal is fűthetők a radiátorok. A konyhából ki lehet menni egy hatalmas teraszra, mely a melléképületek tetején lett kialakítva.
Az ingatlan egy villanyórával és egy vízórával rendelkezik. Gázórából viszont két külön mérő van felszerelve, emiatt gázfűtéssel is bele lehet férni a „rezsicsökkentett” kvótába.
Mindkét lakás szobaablakai utcafrontiak, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk. Látni a Mecsek oldalt, TV tornyot, a szabolcsi templomot és a Mecsekszabolcsot körül ölelő dombokat, erdőket.
A ház mögött van a kert, ahol három lépcsőzetes, teraszos terület lett kialakítva. Az alsó terasz alkalmas gyerekek részére játszótér létrehozására, akár medence kihelyezésre, a másodikon veteményeskert van, a harmadikon gyümölcsfák. Mindez kiváló a házi kedvencek részére is.

Irányár: 54 millió forint.

Pécs, ill. Kozármislenyben kisebb, jó állapotú családi házra,
Kertkapcsolatos lakásra, vagy első emeletig lakásra értékegyeztetéssel cserélhető.

Érdeklődni: +36 20 349 1094
Elhelyezkedés
Megye
Baranya
Város, Kerület
Pécs
Utca
Egyenlőség utca
Irányítószám
7628
Mutasd a térképen!
  • QR kód QR kód
  • Szabálytalan hirdetés? Jelentse! Jelentés törlése
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
  • 20 megtekintés
Keressen egy várost vagy válasszon a listából
Válasszon a listából, vagy kattintson az "Egyéb" gombra a megjegyzések elküldéséhez.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Értékelje az eladót!

Összehasonlítandó hirdetések

    Az összehasonlító táblázatba nem kerültek bejegyzések.